Start

XL-Kuljetus Oy är ett företag i södra Sibbo. Det är frågan om ett förhållandevis litet företag, men samtidigt stort sett ur en annan synpunkt. Stort på så sätt att kundkretsen är ovanligt stor,
 dessutom är företagarna Jan Ingman och Magnus Blomster alltid stor sinta och flexibala mot sina kunder. Tack vare sin positiva inställning har de lyckats skapa en trogen kundkrets under årens lopp och nya kunder dyker upp med jämna mellanrum.

XL-Kuljetus har välutrustade lastbilar som är försedda med lyftkran, korg, vinsch och bytesflak vilket följaktligen innebär att de vid behov kan utföra olika uppdrag. Kranen på lastbilen är 25 meter lång. Företaget består sig också med 3 stycken hjullastare.

Konceptet har visat sig vara lyckat. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt komma emot kundens önskemål. Emellanåt händer det att beställningar kommer med ytterst kort varsel men också då brukar vi rycka ut, förutsatt att det finns lediga fordon.

XL-Kuljetus har uppdrag över allt i hemlandet och delvis utomlands såsom i Ryssland, Estland, Sverige och Norge. Företaget satsar på moderata priser och skickliga och vänliga chaufförer.